Movie Middag op 15 maart a.s.

De eerstvolgende Movie Middag is op vrijdag 15 maart. Eerder kondigden we aan dat de filmmiddag..

Gezellige vrijwilligersavond

Het Kulturhus heeft en leuke groep vrijwilligers die helpen bij evenementen, condoleances en uitvaarten. Kulturhusbeheerder Bennie..

10 jaar Repair Café!

Het Repair Café in Laren viert op 11 november a.s. een prachtige mijlpaal: het tienjarig bestaan!

Een vaste groep vrijwilligers zette zich de afgelopen jaren belangeloos in voor het Repair café én de Larense gemeenschap. Elke tweede zaterdag van de maand zitten ze klaar in het Kulturhus om kapotte apparaten of kleding te repareren. Met hun technische vaardigheden hebben ze inmiddels honderden koffiezetapparaten, stofzuigers, boormachines, waterkokers, meubels en talloze andere voorwerpen een nieuw leven ingeblazen. Daarmee maakten ze niet alleen de bezoekers van het Repair Café blij, maar leverden ze ook een mooie bijdrage aan duurzaamheid.

Het Repair Café Laren begon als een bescheiden lokaal initiatief en groeide in tien jaar uit tot een ontmoetingsplek waarin iedere tweede zaterdag van de maand gezelligheid en vakmanschap hand in hand gaan. In het afgelopen decennium herstelden de vrijwilligers niet alleen spullen, maar door het delen van hun kennis verspreidden ze ook de waarden van hergebruik.

Het tienjarig jubileum wordt op zaterdag 11 november gevierd. Het Kulturhus zet dan de vrijwilligers van het Repair café in het zonnetje. Voor de bezoekers is er iets lekkers bij de koffie.
Uiteraard is het ook op deze dag mogelijk om reparaties te laten uitvoeren. U bent welkom op 11 november van 9.30 tot 12.30 uur in Kulturhus ’t Kruispunt in Laren.
Op naar nog vele jaren van repareren en samenwerken!

Zaal huren in Kulturhus ’t Kruispunt?

Exposeren in Kulturhus ’t Kruispunt?