Wandel je mee?

In juli en augustus starten vanaf het Kulturhus Zomerse Levenswandelingen. Een leven lang ben je..

Kaartverkoop Thijs Kemperink gestart

Op 15 november is Thijs Kemperink in het Kulturhus met zijn nieuwe cabaretvoorstelling ‘Oaverdrieven ku’j..

21 juni: Feest in het Kulturhus!

Op vrijdagavond 21 juni organiseert het Kulturhus een fantastische feestavond. Op deze avond wordt onder andere de uitslag van de Laornse Dorpskwis bekend. De Weekendkrachten uit Laren zorgen voor de feestmuziek.

Dit jaar deden ruim zeventig teams mee aan de derde editie van de Laornse Dorpskwis. Tijdens de kwisavond was een groot aantal dorpsbewoners in touw met raadsels, breinbrekers, creatieve en ludieke opdrachten.
Op vrijdagavond 21 juni maakt de jury bekend welke groep of buurt dit jaar de winnaar is van de Laornse Dorpskwis. Dat doet ze aan de hand van filmpjes, foto’s en grappige anekdotes van de kwisavond.
Daarna zorgt de Larense band De Weekendkrachten voor een swingend feest in Kulturhus en kerkzaal. Ook aan de voetballiefhebbers is deze avond gedacht. De wedstrijd Nederland-Frankrijk is binnen op schermen te volgen.
Het wordt dus een gezellige avond voor alle Larenaren, voor jong en minder jong!
Om er een echt dorpsfeest van te maken, zijn de consumptieprijzen heel aantrekkelijk (€2,50 per stuk).
De zaal gaat open om 19.00 uur en bij binnenkomst is er gratis koffie of thee.
De toegang is gratis.

Zaal huren in Kulturhus ’t Kruispunt?

Exposeren in Kulturhus ’t Kruispunt?