Jubileumconcert: 100 jaar!

zaterdag 19 oktober 2019

100 jarig jubileumconcert de Lofstem

Zaterdag 19 oktober 20.00 uur,  100 jarig jubileumconcert

Met medewerking van het Twents Mandoline en Gitaar Orkest  uit Enschede en de sopraan Thea Winterink.

De Christelijk Gemengde Zangvereniging “De Lofstem” is opgericht op 19 oktober 1919. Het is de langst bestaande zangvereniging van Laren. Op 19 oktober 2019 hopen we ons 100 jarig jubileum te vieren.

“De Lofstem” heeft door de jaren heen bij velen de liefde voor het zingen gestimuleerd.

Het repertoire is veelzijdig. Er worden zowel geestelijke als ook andere liederen gezongen van klassiek tot modern. Naast het serieus oefenen om het niveau zo goed mogelijk op peil te houden, wordt er ook veel waarde gehecht aan gezelligheid en betrokkenheid naar elkaar.

“De Lofstem” geeft jaarlijks een concert voor donateurs en andere belangstellenden. Dit jaar dus het 100 jarig jubileumconcert!!

Daarnaast werkt het koor mee aan kerstconcerten, aan korenavonden, zingt in bijzondere kerkdiensten en treedt op in verzorging- en verpleeghuizen. “De Lofstem” is een actieve vereniging met trouwe leden waarvan velen al jaren lid zijn. Momenteel telt ons koor 24 leden.

Er wordt wisselend op maandagmiddag en maandagavond gerepeteerd in Kulturhus ’t Kruispunt, Verwoldseweg 1 te Laren. Heeft u zin om eens vrijblijvend een oefenavond bij te wonen, dan bent u van harte welkom!