Evenementen

zaterdag 08 februari 2025

20.00 uur

€19,50 (incl. koffie/thee)

Terug naar overzicht

Astrid Cattel – cabaret ‘De dochter van de burgemeester’

Sprankelende cabaretvoorstelling door de brave burgemeestersdochter die eigenlijk bruist van de energie! Als verse Sarah kijkt Astrid Cattel met emotie en zelfspot terug op de eerste helft van haar leven. Ook de dochter van de ‘burrie’ maakt herkenbare situaties uit het dagelijks leven mee.

Over de voorstelling
Op de dag dat haar vader geïnstalleerd werd, zwaaide tienermeisje Astrid, vanuit de koets van destijds naar de voor haar toen nog onbekende klasgenoten. Lijkt opgroeien in een warm maar nuchter Noord-Hollands gezin de redding te zijn voor een braaf meisje dat denkt dat zij een vlek op haar trui heeft als jongens naar haar kijken?

Met gesproken tekst, eigen muziek en zang verbindt Astrid haar wereld met die van het publiek. Zij neemt tijdens haar voorstelling bezoekers mee in situaties uit het leven die wij vrijwel allemaal tegenkomen. Bij het loslaten door verlies deelt Astrid haar echte emotie en puurheid. Inmiddels heeft zij zelf twee dochters. Bij het loslaten tijdens het uitvliegen van haar pubers en van de dagelijkse hectiek, toont zij zelfspot. Met een knipoog naar cabaret.

Over Astrid
De bevlogen theatermaakster Astrid Cattel gaat solo.
De actrice acteert o.a. sinds 11 jaar als de vaste stand-in van Irene Moors bij o.a. het RTL4 tv-programma ‘De TV Kantine’. Twee theaterseizoenen bracht zij, zingend, samen met de zoon van Toon een hommage aan Toon Hermans. Astrid heeft destijds haar regionale theaterschool verkocht om nu zelf in de spotlights te gaan staan. Daarnaast treedt zij ook op als presentatrice/dagvoorzitter.
Vorig theaterseizoen stond de cabaretière op de planken met haar eerste solovoorstelling ‘ECHT, iets is mooi als het echt is’. Theaterbezoekers spraken enthousiast over deze voorstelling: “Voor een lach en een traan” en “Het kwam echt binnen”. Astrid maakte een vervolg op deze voorstelling in het kleinkunstprogramma ‘De dochter van de burgemeester’.

Haar jarenlange ervaring, haar persoonlijke warmte èn energie zijn voelbaar in de zaal en maken dat het geheel tot een chique, charmant amusement.

Terug naar overzicht

Zaal huren in Kulturhus ’t Kruispunt?

Bel ons op 0573 - 401636 of Stuur ons een e-mail

Exposeren in Kulturhus ’t Kruispunt?

Bel ons op 0573 - 401636 of Stuur ons een e-mail