Evenementen

inloop vanaf 19.30 - kaartverkoop vanaf begin december

zaterdag 22 januari 2022

20.00

17.50

Terug naar overzicht

Astrid Cattel – ECHT !

Cabaretière Astrid Cattel deelt haar positieve energie, verbazing en emotie en zij gaat haar gevoelige karakter in deze goudeerlijke cabaretvoorstelling niet uit de weg. Mèt zelfspot. Zij neemt luisteraars mee in haar persoonlijke, dagelijkse gewoonste en ongewoonste levenssituaties. Want, hoeveel tijd besteden wij aan het waarmaken van onze échte realistische wensen? Het leven is te kort om daar niet een middag of avond bij stil te staan

De bevlogen programmamaakster heeft haar eigen teksten en muzieknummers bijeen gebracht in de voorstelling ‘ECHT’. De zangeres wordt begeleid door haar pianist. Doordat Astrid haar persoonlijke warmte in de voorstelling verweven zit maakt dat het geheel tot chique charmant amusement.

Actrice/ Presentatrice Astrid Cattel heeft in het Gooi een eigen regionale jeugdtheaterschool gehad en zij is o.a. sinds 11 jaar de vaste Stand In van Irene Moors bij het RTL4 TV programma De Tv Kantine. Astrid zong in seizoen ‘18-‘20 in de hommage aan Toon Hermans die zij in de theaters bracht met de zoon van Toon. Vanaf seizoen 21/22 gaat zij solo.
www.astridcattelproducties.nl

Terug naar overzicht

Zaal huren in Kulturhus ‘t Kruispunt?

Bel ons op 0573 - 401636 of Stuur ons een e-mail

Exposeren in Kulturhus ‘t Kruispunt?

Bel ons op 0573 - 401636 of Stuur ons een e-mail