Kaartverkoop vanaf 30 augustus tijdens de openingstijden van het kulturhus, of aan de zaal.
Zaal open vanaf 20.00

zaterdag 09 oktober 2021

€ 7,50 inclusief een kopje koffie of thee

Buddy & Dianne (voorheen POP Play) VERPLAATST !

VANWEGE DE NU GELDENENDE CORONAMAATREGELEN ID DEZE VOORSTELLING VERZET NAAR ZATERDAG 9 OKTOBER

Een vrolijke, muzikale start van het theaterseizoen, met de muzikale vrienden Buddy Wendersteyt en Dianne Marsman. Beiden hebben hun sporen in de muziek ruimschoots verdiend. Buddy was actief als gitarist\zanger bij van Boyce to Bounce, de Jan Ottink Band, Vunzing en The Lochmessclann. Dianne won begin jaren negentig het Larense songfestival en was zangeres bij de Jan Ottink Band en het latere duo HaDieJan!.

Hun muzikale geschiedenis bracht hen in 2019 opnieuw bij elkaar en aan de keukentafel was de samenwerking voor een akoestisch duo snel beklonken.

In een ongedwongen setting, en onder het genot van een drankje kunt u genieten van de (akoestische) ballads, country en de rock- en popsong die dit duo in het Kulturhus met veel enthousiasme zal spelen.

De zaal is open vanaf 20.00

Kaartverkoop vanaf 20 september of op de avond zelf aan de zaal.