Evenementen

“Je weet maar nooit wat de 1e vraag wordt in het nieuwe Kwisboek!”

vrijdag 15 mei 2020

18.00 uur

Terug naar overzicht

Dorpskwis Laren 2020

Vrijdagavond 25 mei 2018 vond de eerste editie van De Laornse Dorpskwis plaats. 71 teams gingen de strijd aan met elkaar en tijdens de afsluitende feestavond op 8 juni werd bekend dat Team Groot Dochteren er met de eerste prijs vandoor is gegaan. De organisatie heeft besloten dat er een vervolg gaat komen in 2020.

71 teams gingen tijdens de eerste editie de strijd met elkaar aan. Met gemiddeld 15 personen per team waren er ruim 1000 Laornsen actief, jong en oud. Het hele dorp was dus in rep en roer. Tijdens de afsluitende feestavond op 8 juni in het Kulturhus waren er veel positieve en enthousiaste reacties te horen. Maar vooral ook de vraag: komt er een tweede editie?

Inmiddels is die duidelijkheid er: er komt een vervolg! Harm Dijkman, één van de commissieleden legt de keuze voor een vervolg in 2020 uit: “Op de avond van de Dorpskwis zelf en in aanloop naar de feestavond was het enthousiasme bij de deelnemers wel duidelijk. Ook als organisatie zelf hebben we veel plezier beleefd aan deze editie. Een vervolg kon dus eigenlijk niet uitblijven. We hebben er voor gekozen om één jaar over te slaan en de tweede editie in 2020 te houden. Volgens ons blijft het dan voor de deelnemers speciaal om mee te doen en voor onszelf als organisatie ook goed te behappen”.

Begin 2019 heeft de organisatie de exacte datum van 2020 bekend gemaakt. Dijkman waarschuwt iedereen om al wel tijdig na te denken over de teamsamenstelling en vooral goed op te blijven letten: “Je weet maar nooit wat de 1e vraag wordt in het nieuwe Kwisboek!”

De uitslagavond is op 5 juni!

Terug naar overzicht

Zaal huren in Kulturhus ‘t Kruispunt?

Bel ons op 0573 - 401636 of Stuur ons een e-mail

Exposeren in Kulturhus ‘t Kruispunt?

Bel ons op 0573 - 401636 of Stuur ons een e-mail