Evenementen

De voorstelling van 14 november gaat in verband met de corona regels niet door

zaterdag 27 maart 2021

Verplaatst

Terug naar overzicht

Ekaterina Levental: De Grens

 

Indrukwekkend migratieverhaal van gevierde mezzosopraan en harpiste.

Mede gezien de op 29 september aangekondigde verscherpte COVID19 maatregelen is besloten de voorstelling van 14 november 2020 te verschuiven naar zaterdag 27 maart 2021. Wij hechten aan de veiligheid van onze bezoekers, en zijn van mening dat de voorstelling van Ekaterina beter tot zijn recht komt met een volle(re) zaal. 

Muziektheatervoorstelling De Grens is gebaseerd op dagboekfragmenten van Ekaterina Levental, uit de periode waarin ze als 16 jarige vluchteling aankwam in Nederland. In een indrukwekkende one-woman-show vertelt ze over haar zoektocht naar een nieuwe identiteit in diverse opvangkampen.

We zien Nederland door de ogen van een buitenstaander, met veel humor en begrip.    Ekaterina laat op ontroerende en confronterende wijze zien hoe het leven is in een niemandsland, als hoop het enige is dat rest.

De Grens is het vervolg op de succesvolle solo-voorstelling De Weg. Daarin vertelt zangeres en harpiste Ekaterina Levental over haar vlucht uit de voormalige Sovjet Unie. Een weg die eindigt in een veilig politiebureau op de Wallen in Amsterdam. De Grens begint daar waar De Weg eindigt. 

Een jonge vrouw, die vecht voor haar bestaan, dwars door grenzen, voorbij het oordeel. Ekaterina vertelt, speelt, zingt en begeleidt zichzelf op de harp. De Grens vertelt je een waargebeurd en hoopvol verhaal, opgetekend aan de rand van Nederland, met humor en prachtige muziek.

 

‘Ik zal alles doen om iemand te mogen zijn.’


;

Terug naar overzicht

Zaal huren in Kulturhus ‘t Kruispunt?

Bel ons op 0573 - 401636 of Stuur ons een e-mail

Exposeren in Kulturhus ‘t Kruispunt?

Bel ons op 0573 - 401636 of Stuur ons een e-mail