Waardeer het, repareer het!

zondag 11 oktober 2020

Gratis toegang met een kopje koffie!

Repair Cafe: 11 oktober

Op zaterdag 11 oktober draait het wederom om repareren. Al vele inwoners van Laren en omgeving zijn u voorgegaan en hebben de weg naar het repaircafé gevonden. In de meer dan 6 jaren dat het repaircafé actief is, zijn door onze vrijwilligers al vele honderden reparaties uitgevoerd.

Tussen 09.30 uur en 12.30 uur staan ze ook voor u klaar, ieder met zijn of haar eigen deskundigheid.

Zij helpen bij alle mogelijke reparaties aan witgoed, bruingoed, kleding en andere spullen die de moeite waard zijn om een tweede ronde mee te gaan. Alles wat stuk is of het niet meer doet, is welkom en maakt kans op een geslaagde reparatie.

De vaklui in Repair Café Laren weten bijna altijd raad, en repareren het geheel belangeloos. Een vrije gift, om het voorbestaan van het repaircafé te kunnen waarborgen, blijft altijd welkom.

Tot ziens op zaterdag 11 oktober tussen 09.30 uur en 12.30 uur.

Bent u op 11 oktober verhinderd ? Iedere tweede zaterdag van de maand staan wij voor u klaar!                      Zaterdag 14 november is er weer een repaircafé.