Waardeer het, repareer het!

zaterdag 12 oktober 2019

Gratis toegang met een kopje koffie!

Repair Cafe: iedere tweede zaterdag van de maand!

Op zaterdag 12 oktober draait het in Kulturhus ’t Kruispunt aan de Verwoldseweg 1 in Laren (Gld.) allemaal weer om repareren. Het Repair Café bestaat bijna 6 jaar! In die jaren hebben vele inwoners van Laren en omgeving de weg naar het Kulturhus gevonden en hebben onze vrijwilligers vele honderden reparaties uitgevoerd.

Tussen 09.30 uur en 12.30 uur staan ze weer voor u klaar.

Zij helpen gratis bij alle mogelijke reparaties (ook kleding e.d.) en gereedschap en materialen zijn aanwezig. Alles wat het niet meer doet is welkom en maakt kans op een geslaagde reparatie.

De vaklui in Repair Café Laren weten bijna altijd raad.

In het Kulturhus treft u ook de Eeko Box aan. Hierin kunt u lege cartridges en oude mobiele telefoons deponeren. De opbrengst van uw ingeleverde materialen komt ten goede aan de stichting Geef een knuffel.

Tot ziens op zaterdag 12 oktober tussen 09.30 uur en 12.30 uur.