GOOG brengt u in romantische sferen!

vrijdag 15 november 2019

20.00 uur

€ 15,00 incl. koffie en thee voorafgaand aan de voorstelling. Kaartverkoop is gestart. Kaarten zijn verkrijgbaar bij het Kulturhus of te reserveren via bankoverschrijving (NL22RABO0334850061 t.n.v. St. Kulturhus 't Kruispunt

Gelders Opera en Operette Gezelschap

KLASSIEK CONCERT MET OPERA/OPERETTE EN MUSICAL

Vrijdag 15 november is het podium van het Kulturhus ’t Kruispunt voor het grote ensemble van het GOOG. Zij brengen een mooi en gevarieerd concertprogramma. Uitvoering van prachtige muzikale werken zorgen ongetwijfeld voor een sfeervolle muzikale avond. Diverse bekende liederen zullen worden gezongen door het ensemble.

Het GOOG bestaat al meer dan 60 jaar en  heeft zich ontwikkeld van een traditioneel operagezelschap tot een vernieuwend muziektheater van deze tijd.
Kenmerkend voor het GOOG is het omvangrijke en gevarieerde opera-operette- en musicalrepertoire. Het is een Gelders gezelschap, de leden komen dan ook grotendeels uit Gelderland, maar de hoge artistieke kwaliteit trekt ook leden uit andere provincies. Vele bekende operasterren hebben met het GOOG samen gewerkt. Zo kunt u ook luitsteren naar een aantal talentvolle solisten, zij zitten ook in het Vocaal Ensemble. De keuze van het repertoire is afwisselend en divers, waarbij het uitganspunt is om bij concerten zoveel mogelijk uit te gaan van de wensen van het publiek.

Dirigent: Hans Lamers
Muzikale begeleiding: Chris Kok