De zanger weet met zijn warme stem en prachtige pianospel het publiek steeds weer te raken.

vrijdag 24 april 2020

ROON STAAL met bekend werk op Lentetour!

Zanger – pianist Roon Staal speelt tijdens de lente tour o.a. het bekendere werk van zijn, inmiddels, 11 albums. Tijdens deze tour van 2 april t/m 26 april 2020 doet hij in totaal 14  locaties in Nederland aan.

Help Me Through The Night, Stay With Me ‘Till The Morning, Pie Jesu, Promise, Bridge Over Troubled Water en Rust In Bewustzijn zijn songs die voorbij komen. Ook werken van zijn nieuwste album Peace als  Waltzing Matilda, Sound of Silence en I need You, welke tijdens de Herfst Tour 2019 is uitgekomen, worden ten gehore gebracht.  Bij het reserveren van kaarten is er de mogelijkheid verzoeknummers uit zijn repertoire door te geven.

Naast de touren in Nederland geeft Staal ook optredens in het verre oosten van Rusland (Vladivostok) en Japan (o.a. Tokyo). De zanger weet met zijn warme stem en prachtige pianospel het publiek steeds weer te raken met prachtige vertolkingen van zijn eigen songs en werk van andere componisten.

Alle informatie m.b.t. de tour en het concert kunt u vinden op de website www.roonstaal.com. Reserveringen kunnen daar worden gemaakt of via 06-30025992. Ook zijn er kaarten verkrijgbaar aan de balie van het Kulturhus.