vrijdag 28 januari 2022

€ 10,00 incl. een drankje

Samen eten, schuif maar an op vrijdag 28 januari

Vrijdag 17 december hadden wij graag de traditionele kerstmaaltijd willen aanbieden, maar gezien de huidige omstandigheden met corona en COVID19 hebben wij besloten deze activiteit af te lasten. Maar vrijdag 28 januari hopen we (corona volente) toch weer samen te kunnen eten. Een leuke manier om elkaar te ontmoeten in een gezellige en sfeervolle omgeving. Vanaf 17.00 uur zorgen gastvrouwen voor een hartelijk welkom en kunt u eerst even van een drankje genieten. Daarna begint de maaltijd die onze koks hebben bereid. De vaste deelnemers hebben zich al weer aangemeld, maar er zijn nog enkele plekken. Graag tot woensdag 15 december aanmelden via info@kulturhuslaren.nl. Wees snel, want vol is vol.