Als Samen Eten al zo'n succes is, dan gaat dit ook goed komen!

donderdag 14 maart 2019

10.00 uur tot 11.30 uur

€ 6,00 inclusief 2 kopjes koffie of thee en een leuke activiteit

Samen op de koffie, ja gezellig

We zijn een nieuw initiatief begonnen. Hoewel, we hebben een oud initiatief in een nieuw jasje gegoten. Het idee om elke donderdagochtend een koffieochtend te organiseren was een paar jaar geleden geen succes. Hoewel, 1 keer in de maand kwamen ook de bewoners van Talma en was er een leuke activiteit. Er was muziek, iemand vertelde over zijn hobby, er werd een verhaal gelezen etc.

De wekelijkse koffieochtend is er niet meer, maar de maandelijkse koffieochtend met de Talmabewoners en een leuke activiteit nog steeds wel. Het Kulturhus en Talma zijn van mening dat deze activiteit door moet gaan en weer toegankelijk moet zijn voor meer mensen uit Laren (en omgeving). Gewoon, om elkaar te ontmoeten, om samen koffie te drinken en te genieten van een leuke activiteit.

Daarom, wees welkom op donderdag 14 maart vanaf 10.00 uur. Voor € 6,00 krijgt u 2 kopjes koffie of thee met iets lekkers er bij en kunt u even genieten.

Tot ziens.