Evenementen

De SamenLoop voor Hoop een evenement dat niemand onberoerd laat.

woensdag 26 februari 2020

19.00 uur

Gratis toegang met een kopje koffie of thee

Terug naar overzicht

Samenloop voor hoop

Woensdag 26 februari is de infoavond ‘Samenloop voor Hoop gemeente Lochem’. Over het evenement en hoe een steentje bij te dragen. Iedereen, jong én oud, is van harte welkom in ’t Kulturhus, Verwoldseweg 1 in Laren. Zaal open om 19.00 uur. Vanaf 19.30 uur uitleg en informatiemarkt. Voor iedereen die met een team zou willen meewandelen, zelf een actie wil starten, als vrijwilliger wil helpen. En voor iedereen die wil weten hoe zij met spullen, geld of diensten de wandelestafette kunnen sponsoren.  Elke actie, groot of klein is welkom!

Programma infoavond

19.00 uur            Zaal open

19.30 uur            opening door Peter Noordanus (voorzitter)

19.35 uur            Maak kennis met de commissies, zoals Teamwerving, Sponsoring, Amusement

19.45 uur            Presentatie en korte film over het evenement

20.00 uur            Uitleg over wandelteams door Dirk Hiddink

20.15 uur            Start informatiemarkt: antwoord op je vragen

 Info over het evenement en hoe iedereen kan helpen

De infoavond is voor mensen die graag meer willen weten over het evenement. En over teams, sponsering en de wandelestafette op 11 en 12 juli bij Aventure Eefde. Vrijwilligers uit verschillende kernen organiseren het evenement. Zij vertellen je graag hoe je kunt helpen. Denk hierbij aan hoe je zelf een inzamelingsactie of een wandelteam start. Maar denk ook aan hoe je als sponsor of vrijwilliger kunt helpen om van de SamenLoop voor Hoop een succes te maken!

 We zijn gestart!

Bestuursvoorzitter Peter Noordanus uit Exel: “De werving van vrijwilligers, teams en deelnemers is gestart. De eerste wandelteams en inzamelingsacties hebben zich aangemeld. En de eerste sponsoracties hebben al donaties binnen. Veel bedrijven, verenigingen en organisaties binnen de gemeente kregen een uitnodiging om mee te doen of te sponseren. Sluit ook aan, dan ontmoet ik jullie graag op 26 februari”.

 Wat is SamenLoop voor Hoop?

SamenLoop voor Hoop is een evenement speciaal voor iedereen die – direct of indirect – met kanker te maken heeft gekregen. Gedurende een 24 uur durende wandelestafette staan we samen stil bij kanker en vieren we het leven. Tijdens de loop zijn er verschillende ceremonies, muziekoptredens en acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor kankeronderzoek. De openheid en eensgezindheid maken van SamenLoop voor Hoop een evenement dat niemand onberoerd laat.

Meer informatie

Kun je niet naar de informatieavond komen? Je vindt meer praktische informatie op www.samenloopvoorhoop.nl/lochem . Heb je vragen, van welke aard dan ook: mail naar lochem@samenloopvoorhoop.nl.

Terug naar overzicht

Zaal huren in Kulturhus ‘t Kruispunt?

Bel ons op 0573 - 401636 of Stuur ons een e-mail

Exposeren in Kulturhus ‘t Kruispunt?

Bel ons op 0573 - 401636 of Stuur ons een e-mail