Blijf een beetje op elkaar letten!

dinsdag 02 juni 2020

We brengen weer mensen bij elkaar!

Vanwege de landelijke maatregelen waren we van 15 maart tot 1 juni gesloten!

De bibliotheek is inmiddels weer opgestart: alleen nog op donderdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur en zondagochtend van 11.00 uur tot 12.30 uur. Maximaal 2 bezoekers in de bibliotheek. Een vrijwilliger van de bibliotheek zit bij de ingang.

Ook de bloedafname van het Deventer Ziekenhuis is weer begonnen. Tijdelijk van 08.00 uur tot 10.00 uur (i.p.v. 08.15 uur tot 09.15 uur) en alleen op afspraak!!

Vanaf 2 juni zijn we beperkt geopend tijdens de activiteiten van een aantal gebruikers. Dat is bij lange na niet de normale bezetting. Ten eerste zijn er diverse gebruikers die hebben aangegeven pas weer te starten na de kermis (?), ten tweede mogen er in juni maximaal 30 personen aanwezig zijn in het pand (excl. personeel).

Dat wordt dus een heel gepuzzel , want elke zaal kan minder dan de helft aan bezoekers herbergen.

Maar we zijn weer heel blij om te starten met accordeonvereniging LAV, schildercursussen van Helene Gandolfi, Wakker Laorne, zorginstelling Talma, de Ondernemersvereniging en Beter Thuis Wonen. En wie weet wat er de komende tijd nog meer bijkomt.

Om alles in goede banen te leiden hebben we een protocol opgesteld. Elke bezoeker die deelneemt aan een activiteit moet akkoord gaan met dit protocol. Daarnaast zal het personeel van het Kulturhus zo goed als mogelijk is de richtlijnen handhaven. Wij hopen op uw begrip.

Bij de ingang van het Kulturhus (binnen) staat een desinfectiezuil, volautomatisch en contactloos. Tevens wordt er middels stickers en een banner aandacht gevraagd voor de maatregelen. Tevens staat er een PVC scherm op de balie van de keuken.

Wij, het personeel van het Kulturhus, vinden het heel fijn om u weer te ontmoeten: wees weer welkom!

Coronaprotocol:

Coronaprotocol-3