Bibliotheek vanaf 30 augustus weer volledig open

De bibliotheek is vanaf 30 augustus weer volledig open, dus op maandag (14.30-16.00) donderdag (10.00-11.00)..

Bloedafname op afspraak

Vanaf heden kunt voor de bloedafname van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 10.00 uur..

Geopend van 8.00 – 11.00

Op basis van de strengere regelgeving zoals afgekondigd in de persconferentie is besloten het Kulturhus tijdelijk en gedeeltelijk te sluiten. Wij volgens hiermee de regels zoals deze zijn afgekondigd voor de lock-down.

In deze periode, tot in ieder geval 9 februari 2021, zijn wij alleen geopend voor bloedafname, condoleance, uitvaarten en al geplande activiteiten voor kwetsbare doelgroepen.

Met deze maatregel ondersteunen wij het door het kabinet afgegeven beleid waarin wordt gestreefd naar een vermindering van contact- en reismomenten.

Volgt u vooral deze site zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen in deze