Vacature beheerder

LAREN GLD. zoekt per 1 augustus 2020 enthousiaste BEHEERDER m/v 32-36 uur per week Bent..

Lofstem bedankt!

Na 100 jaar is er een eind gekomen aan de christelijke gemengde zangvereniging De Lofstem…

Hoe gaan we om met een komend afscheid?

Op dinsdag 26 november om 20.00 uur organiseert de werkgroep Ontmoeting en Inspiratie van de Protestantse Kerk in het Kulturhus een thema-avond met betrekking tot een komend afscheid.

Is het komende afscheid in zicht, omdat u zojuist het bericht hebt gekregen dat de dokters niets meer voor u kunnen doen? Of wilt u eens bij uw afscheid stil staan? Om het leven goed af te ronden zijn er zaken te bespreken, dingen te doen, overdenkingen en te voelen wie u bent en wat u nog wilt.

Deze laatste levensfase is voor u en uw naasten  een bijzondere periode. Wanneer u duidelijkheid hebt over wat er gaat gebeuren en erop kunt vertrouwen dat alles rondom uw laatste levensfase en afscheid goed geregeld is, geeft dat een groot gevoel van rust. Dat is belangrijk voor iedereen die daarbij betrokken is.

Deze informatieavond is bedoeld voor iedereen die over zijn/haar afscheid nadenkt en er bewust bij stil wil staan.

De avond wordt verzorgd door Irma Wagenvoort, laatste levensfase begeleider en staat onder leiding van Ds Jaap Jonk.

U bent van harte welkom op deze avond in het Kulturhus naast de kerk in Laren.