Feestelijke afsluiting jubileumjaar

Een afwisselend muzikaal programma, was op 9 november het sluitstuk van het jubileumjaar. Na de..

Help het boek ‘De laatste getuige’ over Lochemmer Wim Aloserij aan de NS Publieksprijs

Dit voorjaar verscheen er een indrukwekkend boek over een inspirerende en hoogbejaarde Lochemmer: Wim..

Dinsdag 8 mei: Lezing Helene van Engelen over stichting Kuychi, het project van de Kinderen van de Regenboog in Peru

Anderen inspireren
“Ik werd geroepen. Het was tijd om iets aan het leven terug te geven. Het lijkt makkelijk om je hart te volgen, maar het ook echt doen is toch wel wat anders. Het heeft ongelooflijke offers gevraagd om te slagen.” Helena praat openhartig en gepassioneerd over haar keuze, haar onderneming en haar leven. Hoe zij als vrouw alleen standhield in een land waar geweld, misbruik en overleven gewoon zijn. Met haar verhaal inspireert ze bezoekers over dromen, doorzettingsvermogen en doen. “Als je onderneemt vanuit bezieling en passie, creëer je een betere wereld voor jezelf en voor anderen.

Vorig jaar hebben Rotaryclub Barchem en Soroptimistclub Zutphen op 2 september in Kasteel (en Oranjerie) Ruurlo een zeer succesvolle fondsenwervingsactie gehouden onder de naam WineDineShine. De geweldige opbrengst van dit event was bestemd voor en is inmiddels overgemaakt naar Stichting Kuychi, de Nederlandse stichting achter het project van de Kinderen van de Regenboog, Niños del Arcos in Peru. Dit project is begin deze eeuw vanuit het niets opgezet door Helena van Engelen om kansarme kinderen onderwijs en andere noodzakelijke eerste levensbehoeften te bieden.

Op dinsdag 8 mei komt Helena van Engelen zelf naar ons toe om haar inspirerende en indrukwekkende verhaal te vertellen en wel in Kulturhus ‘t Kruispunt in Laren. Iedereen is welkom!

De zaal gaat om 19.30 uur open en de presentatie begint om 20.00 uur. De toegang (inclusief koffie/thee) is gratis; aan het einde van de avond zal een bijdrage worden gevraagd voor dit geweldig goede doel.

Aanmelden is fijn, maar niet verplicht. Graag tot 8 mei in Laren!