Kulturhus nieuws

Terug naar overzicht

Blue Dew zorgt voor heerlijke folksfeer

Zaterdagavond bracht folktheaterband Blue Dew een heerlijke (Ierse) folksfeer in het Kulturhus. ‘My turn of..

19 mei 15.00 uur: concert Vocaal Ensemble Lochem

9 november: Lezing van Hugo Borst voor mantelzorgers uit de gemeente Lochem

Een lezing van Hugo Borst voor mantelzorgers uit de gemeente Lochem

Sportjournalist, mediapersoonlijkheid en auteur Hugo Borst startte zijn schrijfcarrière met het boek De Coolsingel bleef leeg, een boek waarin hij een seizoen lang voetbalclub Feyenoord volgde. Het boek verscheen eerst als special van het tijdschrift Hard Gras en groeide uit tot een sportklassieker.

In 2015 verscheen de bundel Ma, een verzameling van columns die hij maakte voor het Algemeen Dagblad over het leven van zijn dementerende moeder en zijn persoonlijke rol als haar mantelzorger. De omstandigheden in het verpleeghuis zorgden ervoor dat Borst zich met een brief aan staatssecretaris Van Rijn mengde in de discussie over de organisatie van zorginstellingen.

Op vrijdag 9 november leest Hugo Borst voor uit Ach, moedertje ter gelegenheid van de Week van de Mantelzorg en daar kun jij als mantelzorger bij zijn!

Deze activiteit wordt de mantelzorgers uit de gemeente Lochem aangeboden door Graafschap bibliotheken en Stichting Welzijn Lochem. Je kunt je van te voren aanmelden per mail (mantelzorg@welzijnlochem.nl) en dan krijg je een kaartje voor de lezing.

We ontvangen je graag met een kop koffie vanaf 14.00 uur in Kulturhus ’t Kruispunt in Laren. Na afloop van de lezing signeert Hugo Borst zijn boeken.

vrijdag 9 november 2018 | aanvang 14.30 uur | alleen voor mantelzorgers | gratis entree na aanmelding per mail: mantelzorg@welzijnlochem.nl

 

Terug naar overzicht

Zaal huren in Kulturhus ‘t Kruispunt?

Bel ons op 0573 - 401636 of Stuur ons een e-mail

Exposeren in Kulturhus ‘t Kruispunt?

Bel ons op 0573 - 401636 of Stuur ons een e-mail