Privacybeleid

Stichting Kulturhus ’t Kruispunt volgt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In het algemeen kan..

Jong en oud geniet volop tijdens de 1e editie van De Laornse Dorpskwis

Vrijdagavond 25 mei 2018 vond de 1e editie van De Laornse Dorpskwis plaats. 71..

Lift eindelijk weer in gebruik.

Sinds 1 september 2017 was onze lift buiten gebruik door verkeerd gebruik. Dan wordt het verzekeringswerk. Die schakelde een expert in en die was nou niet bepaald een expert in tijdplanning. Wat heeft het allemaal vreselijk lang geduurd. Maar goed, begin juli is het verbogen platform van de lift verwijderd en via de leverancier van de lift bij een metaalbedrijf hersteld.

Maandag 6 augustus heeft de leverancier het vernieuwde platform weer geinstalleerd. De lift loopt weer als een zonnetje.

Onze ouderen kunnen weer met de lift naar de bibliotheek!

Het gebruik van de lift is voor transport van goederen voorbehouden aan personeel van het Kulturhus. Door personeel aangewezen leden van verenigingen (gebruikers Kulturhus) kunnen de lift, na instructie, ook gebruiken.

Overige vrijwilligers van Kulturhus en kerk kunnen de lift ook gebruiken, maar alleen na overleg met de (assistent)beheerder.