Bibliotheek gedeeltelijk weer open!

De bibliotheek is weer bescheiden opgestart: alleen nog op donderdagochtend van 10.00 tot 11.00..

Bibliotheek gaat sluiten vanwege Corona

Nagenoeg alle activiteiten zijn geannuleerd in ons Kulturhus. De bibliotheek in ons Kulturhus is alleen..

Prachtig optreden 60s Dylan tributeband

In een tot de laatste stoel bezette zaal bracht het trio 60s Dylan een programma waarin Bob Dylan en het begin van de roerige jaren zestig in de USA centraal staan. De stormachtige start van Dylan’s carrière werd voor het voetlicht gebracht door een mix van filmfragmenten, foto’s, achtergrondverhalen en vanzelfsprekend een selectie van zijn songs, die live werden gespeeld. In amper drie jaar tijd verandert Dylan van vagebond en straatartiest tot popidool van de protestgeneratie. Wat doet dit met hem? Hoe kijken de mensen die met hem werkten daar tegenaan? Wat waren de maatschappelijke achtergronden van het Amerika van die tijd?

We zijn weer een hoop wijzer geworden en een prachtige muzikale ervaring rijker.