9 november: Lezing van Hugo Borst voor mantelzorgers uit de gemeente Lochem

Een lezing van Hugo Borst voor mantelzorgers uit de gemeente Lochem Sportjournalist, mediapersoonlijkheid en auteur..

Thema avond ‘Opvang van vluchtelingen en persoonlijke verhalen’

De werkgroep Ontmoeting en Inspiratie van de Hervormde kerk organiseert de thema-avondĀ ‘Opvang van vluchtelingen en..

PRET voor kleine snuiters van 3 en 4 jaar!

Vol enthousiasme presenteer ik, Myrthe Varenbrink, jullie mijn project ‘Pret!’ voor de kleine snuiters van 3 en 4 jaar uit de omgeving van Laren die niets liever doen dan dansen, zingen en spelen!

Bent u ouder van een 3 of 4 jarige spruit die graag danst, zingt, speelt … oftewel vrijblijvend PRET maakt?! Meld hem of haar dan gauw aan voor het nieuwe project ‘Pret’ in Laren!

~ Wat houdt het project ‘Pret’ in?
Het project bestaat uit zeven woensdagmiddagen van 16:00 tot 17:00 uur. Tijdens dit uur zullen de kids heerlijk meezingen/dansen/bewegen op liedjes die hip zijn, denk aan Studio 100, Frozen of Sam de Brandweerman! Maar er zullen ook prentenboeken worden gebruikt en elk lesuur zal eindigen met een spelvorm. Kent u het nog: ‘Vos kom uit je hol’? Tijdens het uurtje is er een korte pauze met ranja. Graag de kinderen wel zelf brengen en halen.

~ Voor wie is het?
Het project is uitsluitend voor kinderen van 3 en 4 jaar. De groep zal maximaal uit 10 kids bestaan, en vol=vol!

~ Welke data?
18 april, 25 april, 2 mei, 9 mei, 16 mei, 23 mei & 30 mei 2018.

~Waar is het?
In de kleine zaal links naast de keuken @ ‘t Kulturhus te Laren.

~Wat zijn de kosten?
Het totaalbedrag (voor de 7 keer) is 20 euro. Graag bij de eerste les contant betalen aan mij.

Wilt u uw kind graag aanmelden of heeft u een vraag?
Mail dan naar myrthevarenbrink@hotmail.com.