Festival De Gele Olifant!

De eerste editie van festival De Gele Olifant is een grandioos succes!Het muziek- en belevingsfestival..

Inzameling Laornse Spullenmarkt gestart

Op 7 september a.s. (kermiszaterdag) organiseren vrijwilligers van kerk en Kulturhus de tweede editie van..

Schilderijen Gerry Haijtink-Abbink in Kulturhus

Vanaf maart zijn in het Kulturhus schilderijen van de Lochemse Gerry Haijitnk te zien.
Gerry schildert vooral op grote doeken. Met acrylverf maakt ze abstract werk. Door gebruik van een paletmes krijgen de schilderijen mooie structuren en diepte.

Ook schildert Gerry ‘dry brush’ portretten. Dit is een speciale verftechniek waarbij een minimale hoeveelheid olieverf wordt gebruikt. De portretten lijken daarom op pentekeningen.

Schilderen is voor Gerry een fijne hobby. “Het is een ontspannende bezigheid waarvoor ik nog meer tijd zou willen vrijmaken dan ik nu al doe.”
Wilt u meer informatie over Gerry’s werk?
Neem gerust contact met haar op: gerryhaijtink@gmail.com of 06 51636151

Zaal huren in Kulturhus ’t Kruispunt?

Exposeren in Kulturhus ’t Kruispunt?