Aanvangstijd Brookduo middagvoorstelling gewijzigd!

In verband met een uitvaart is de aanvangstijd van de middagvoorstelling van het Brookduo verschoven..

Hoe gaan we om met een komend afscheid?

Op dinsdag 26 november om 20.00 uur organiseert de werkgroep Ontmoeting en Inspiratie van de..

Theatergroep Bint speelt een voorstelling over autisme bij kinderen en volwassenen.

Wanneer:      Woensdagavond 6 november 2019

Tijd:               19:30 tot 21:30 uur

Waar:            Kulturhus ’t Kruispunt, Verwoldseweg 1, Laren

Kosten:          Gratis

Voor wie:       Voor iedereen die meer wil weten over autisme

Bint

Ter gelegenheid van de Dag van de Mantelzorg speelt Theatergroep Bint een voorstelling over autisme bij kinderen en volwassenen.

Autisme heeft grote invloed op iemands leven. Zowel op je eigen leven, als op dat van een partner of familieleden. Door middel van theater laat Bint het publiek deze impact voelen. Op basis van ervaringsverhalen laat zij zien en voelen wat de gevolgen van autisme zijn op het dagelijks leven.

Aanmelden niet nodig

Het knooppunt Mantelzorg en Graafschap Bibliotheken nodigen belangstellenden van harte uit voor deze voorstelling.

Wij ontvangen u graag met een kop koffie vanaf 19:00 in Kulturhus ’t Kruispunt in Laren.