Feestelijke afsluiting jubileumjaar

Een afwisselend muzikaal programma, was op 9 november het sluitstuk van het jubileumjaar. Na de..

Help het boek ‘De laatste getuige’ over Lochemmer Wim Aloserij aan de NS Publieksprijs

Dit voorjaar verscheen er een indrukwekkend boek over een inspirerende en hoogbejaarde Lochemmer: Wim..

Vanaf 30 augustus: foto expositie door Edwin Mooijaart en Martin Podt

Foto expositie ‘de lanen van Lochem’ door Edwin Mooijaart en Martin Podt

Edwin Mooijaart en Martin Podt laten met hun foto’s de lanen van de gemeente Lochem op hun mooist zien. De combinatie van oude, statige bomen met mistige omstandigheden zorgen voor prachtige, mystieke plaatjes. De meeste foto’s die u kunt bekijken tijdens deze expositie zijn gemaakt op de landgoederen Ampsen en de Velhorst. Kom de foto’s bekijken en laat u betoveren door de schoonheid van de Lochemse lanen. De foto’s zijn (na afloop van de expositie) ook te koop.