Over Kulturhus ’t Kruispunt

Heeft u een vraag?

Team Beheer

0573 - 401636
06 - 57322837
Stuur een e-mail

Kulturhus ‘t Kruispunt is een multifunctionele (evenementen)accommodatie, met een centrale overkoepelende ontvangst- en ontmoetingsruimte. Kulturhus ’t Kruispunt biedt onderdak aan de bibliotheek, een groot aantal vaste en incidentele huurders en aan de Protestantse kerk. Een accommodatie die door haar diversiteit veel te bieden heeft: vergaderruimtes en mogelijkheden voor cursussen, workshops, exposities, beurzen, symposia, optredens en repetities.

Kulturhus ’t Kruispunt nodigt u uit om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn.

Sinds 2008 zijn het voormalige gemeentecentrum ’t Kruispunt, de bibliotheek en de oude waterstaatskerk van de Protestantse Gemeente Laren door een ruime, met daglicht doorschenen ontvangstruimte aan elkaar verbonden.

Onder de vlag van Kulturhusen Nederland is gekozen voor een nieuwe organisatievorm. In de praktijk betekent dit, dat Kulturhus, bibliotheek en kerk hun voorzieningen delen en samen met de overige gebruikers en externe organisaties een gezamenlijke programmering nastreven. De ontvangstruimte is zowel ingang van Kulturhus als kerk. Deze prachtige foyer, die we de naam ‘Dorp’ hebben meegegeven, is voor uiteenlopende bijeenkomsten, cursussen en workshops te gebruiken, al dan niet in combinatie met andere activiteiten in het Kulturhus en/of in de kerkzaal.

Van harte welkom in onze multifunctionele accommodatie!

Heeft u een vraag?

Team Beheer

0573 - 401636
Stuur een e-mail

Openingstijden
06 - 57322837

Zaal huren in Kulturhus ’t Kruispunt?

Bel ons op 0573 - 401636 of Stuur ons een e-mail

Exposeren in Kulturhus ’t Kruispunt?

Bel ons op 0573 - 401636 of Stuur ons een e-mail