Schilderijen voor jubilerend Kulturhus

Laren – Leerlingen van De Branink en de Prins Willem Alexanderschool maakten prachtige cadeaus voor..

Dinsdag 8 mei: Lezing Helene van Engelen over stichting Kuychi, het project van de Kinderen van de Regenboog in Peru

Anderen inspireren “Ik werd geroepen. Het was tijd om iets aan het leven terug te..

Jubileumconcert van Deo Gratias op zaterdag 21 april

Op zaterdag 21 april geeft koor Deo Gratias met medewerking van de band Versatile en..

PRET voor kleine snuiters van 3 en 4 jaar!

Vol enthousiasme presenteer ik, Myrthe Varenbrink, jullie mijn project ‘Pret!’ voor de kleine snuiters..

Het Kulturhus zoekt vrijwilligers voor de rol van gastvrouw/gastheer

Taakomschrijving: Voor het ontvangen en bedienen van bezoekers van het Kulturhus zoeken we enkele gastvrouwen/gastheren,..

4 november: Gezond & Wel Fair

Op 4 november 2017 vindt de eerste editie van de Gezond & Wel Fair plaats..

Try-out Thijs Kemperink enthousiast ontvangen

Bonje zal Thijs Kemperink in Laren niet krijgen. Een volle zaal genoot vrijdag 6 oktober..

Elke werkdag prikken!

Vanaf 1 september kunt u elke werkdag terecht voor uw bloedafname. De prikpost van het..

Kick-off Theaterkit in Lochem

Uit de Berkelbode: Kick-off Theaterkit in Lochem ma 12 jun 2017, 9:50  LOCHEM – Schouwburg..

The Neighboursisters: mooie liederen in een ongedwongen sfeer

Een muzikale reis door de afgelopen tachtig jaar: The Neighboursisters brachten dat vrijdag 12 mei..

Herman Schaap

Stuur een e-mail

Wilt u ons steunen?

Als donateur steunt u het Kulturhus ‘t Kruispunt en haar activiteiten. Dit kan al met een kleine jaarlijkse bijdrage.

Ja, ik wil donateur worden