Festival De Gele Olifant!

De eerste editie van festival De Gele Olifant is een grandioos succes!Het muziek- en belevingsfestival..

Inzameling Laornse Spullenmarkt gestart

Op 7 september a.s. (kermiszaterdag) organiseren vrijwilligers van kerk en Kulturhus de tweede editie van..

Schilderijen Gerry Haijtink-Abbink in Kulturhus

Vanaf maart zijn in het Kulturhus schilderijen van de Lochemse Gerry Haijitnk te zien.Gerry schildert..

Movie Middag op 15 maart a.s.

De eerstvolgende Movie Middag is op vrijdag 15 maart. Eerder kondigden we aan dat de filmmiddag..

Gezellige vrijwilligersavond

Het Kulturhus heeft en leuke groep vrijwilligers die helpen bij evenementen, condoleances en uitvaarten. Kulturhusbeheerder Bennie..

€2000 voor ‘Ons Larens Buurtkastje’

De eerste Laornse Spullenmarkt op kermiszaterdag was een groot succes. Niet alleen door de inzet..

Jubileum Repair Café!

Zaterdag 11 november was het een feestelijk Repair Café in het Kulturhus: het 10-jarig jubileum..

Mooi concert Sing-it en Lochems Mannenkoor

Zo’n 200 mensen waren zondagmiddag 29 oktober aanwezig bij het concert dat Sing it en..

10 jaar Repair Café!

Het Repair Café in Laren viert op 11 november a.s. een prachtige mijlpaal: het tienjarig..

Movie Middag weer een succes

Ook de tweede Movie Middag, op vrijdag 6 oktober, was een succes!Zo’n tachtig basischoolkinderen keken..

Expositie Peter Onis en Else van Vliet-Onis

Vanaf 1 september exposeren Peter Onis en Else van Vliet-Onis hun schilderijen in het Kulturhus.Zo..

Wijziging opening bibliotheek

Sinds 1 juni 2023 zijn de openingstijden van de bibliotheek gewijzigd.Op vrijdagavond is de bibliotheek..

Veel kinderen bij eerste Movie Middag!

Meer dan honderd basisschoolkinderen bezochten vrijdag 12 mei de eerste kinderfilmmiddag in het Kulturhus.Voor de..

Revusical ‘De oogst’ groot succes

Het zit erop: vijf avonden Revusical in kerk en Kulturhus! Zo’n duizend mensen genoten van..

Black Watch Tour – 7 mei 2023

‘The ‘Back Watch’ en ‘The Drums and Pipes’ zijn in Nederland voor in een herdenkingstour..

Laornse Spullenmarkt

Op 2 september organiseren kerk en Kulturhus samen de eerste Laornse Spullenmarkt. Het is de..

Revusical ‘De oogst’

Revusical ‘De Oogst’ Het is geen musical, geen revue en geen toneelstuk maar een unieke..

Expositie Michel Schoneveld

Vanaf januari zijn in het Kulturhus foto’s van Michel Schoneveld te zien. Michel is amateurfotograaf..

Bloedafname op afspraak

Bloedafname kan alleen op afspraak. U kunt hiervoor bellen naar 0570-535464 of via mijn DZ..

Kulturhus zoekt vrijwilligers voor de rol van gastvrouw/gastheer

Voor het ontvangen van bezoekers van het Kulturhus zoeken we enkele gastvrouwen/gastheren, bij voorkeur uit..

Team Beheer

Stuur een e-mail

Wilt u ons steunen?

Als donateur steunt u het Kulturhus вЂt Kruispunt en haar activiteiten. Dit kan al met een kleine jaarlijkse bijdrage.

Ja, ik wil donateur worden

Zaal huren in Kulturhus ’t Kruispunt?

Exposeren in Kulturhus ’t Kruispunt?