Het Kulturhus zoekt vrijwilligers voor de rol van gastvrouw/gastheer

Taakomschrijving: Voor het ontvangen en bedienen van bezoekers van het Kulturhus zoeken we enkele gastvrouwen/gastheren,..

Prachtig concert van Ons Genoegen met verrassend gastoptreden

Zangvereniging Ons Genoegen gaf onder leiding van Marloes Kippers weer haar jaarlijkse concert. In een..

3 maart 2018: Collegium Vocale Zutphen

Muziek gecomponeerd door  Howard Goodall. Ze zingen het requiem *Eternal light & John Tavener.

4 november: Gezond & Wel Fair

Op 4 november 2017 vindt de eerste editie van de Gezond & Wel Fair plaats..

Infopunt Zorg & Welzijn: elke woensdagmorgen van 09.00 tot 11.00 uur.

Try-out Thijs Kemperink enthousiast ontvangen

Bonje zal Thijs Kemperink in Laren niet krijgen. Een volle zaal genoot vrijdag 6 oktober..

5 oktober: Thema avond Rooms Katholieke traditie

Op donderdag 5 oktober houdt de werkgroep Inspiratie en Ontmoeting van de Protestantse kerk een..

Elke werkdag prikken!

Vanaf 1 september kunt u elke werkdag terecht voor uw bloedafname. De prikpost van het..

Kick-off Theaterkit in Lochem

Uit de Berkelbode: Kick-off Theaterkit in Lochem ma 12 jun 2017, 9:50  LOCHEM – Schouwburg..

Valpreventie in Laren

Op woensdag 31 mei organiseert de werkgroep Welzijn Laren in samenwerking met Ortis Fysiotherapie een..

Herman Schaap

Stuur een e-mail

Wilt u ons steunen?

Als donateur steunt u het Kulturhus ‘t Kruispunt en haar activiteiten. Dit kan al met een kleine jaarlijkse bijdrage.

Ja, ik wil donateur worden