Hoe gaan we om met een komend afscheid?

Op dinsdag 26 november om 20.00 uur organiseert de werkgroep Ontmoeting en Inspiratie van de..

Theatergroep Bint speelt een voorstelling over autisme bij kinderen en volwassenen.

Wanneer:      Woensdagavond 6 november 2019 Tijd:               19:30 tot 21:30 uur Waar:            Kulturhus ’t..

Lichtjesavond

De vijfde Lichtjesavond vindt plaats op zondag 3 november op de Algemene Begraafplaats in Laren. Net als..

Blue Dew zorgt voor heerlijke folksfeer

Zaterdagavond bracht folktheaterband Blue Dew een heerlijke (Ierse) folksfeer in het Kulturhus. ‘My turn of..

19 mei 15.00 uur: concert Vocaal Ensemble Lochem

Whiskeyproeverij bij concert van Blue Dew op 18 mei

Whiskeyproeverij: voorafgaand aan de voorstelling is er een lekkere Ierse whiskeyproeverij! Vanaf 18.30 uur kunt..

Nieuwe expositie vanaf 1 mei: het ambachtelijk realisme van Henk Mulder

Mag ik mij even voorstellen. Mijn naam is Henk Mulder en ik ben geboren op..

Revusical Invidia groot succes!

Een kerkzaal veranderen in een saloon? Ja, dat kan! Of misschien moeten we zeggen: Dat..

Tijdschriftenrek weer up to date!

Dankzij kapsalon Lamar is ons tijdschriftenrek in foyer Dorp weer helemaal bij de tijd. Dank..

72ste uitvoering van de Larense Accordeon Vereniging groot succes.

De Larense Accordeon vereniging L.A.V. gaf op zondagmiddag 17 maart haar jaarlijkse uitvoering in een..

Herman Schaap

Stuur een e-mail

Wilt u ons steunen?

Als donateur steunt u het Kulturhus ‘t Kruispunt en haar activiteiten. Dit kan al met een kleine jaarlijkse bijdrage.

Ja, ik wil donateur worden