Bibliotheek gedeeltelijk weer open!

De bibliotheek is weer bescheiden opgestart: alleen nog op donderdagochtend van 10.00 tot 11.00..

Bibliotheek gaat sluiten vanwege Corona

Nagenoeg alle activiteiten zijn geannuleerd in ons Kulturhus. De bibliotheek in ons Kulturhus is alleen..

Voorlopig geen kerkdiensten

Met ingang van zondag 15 maart 2020 gaan de kerkdiensten  in de Protestantse Kerk van..

Mogelijke wijzigingen evenementen

In verband met de landelijke Corona maatregelen is het mogelijk dat geplande evenementen worden afgelast,..

Filmpje vacature beheerder

Als u op onderstaande link klikt ziet u in 1:34 een korte impressie. https://youtu.be/PpTsCRsYh7g

Vacature beheerder

LAREN GLD. zoekt per 1 augustus 2020 enthousiaste BEHEERDER m/v 32-36 uur per week Bent..

Lofstem bedankt!

Na 100 jaar is er een eind gekomen aan de christelijke gemengde zangvereniging De Lofstem…

Aanvangstijd Brookduo middagvoorstelling gewijzigd!

In verband met een uitvaart is de aanvangstijd van de middagvoorstelling van het Brookduo verschoven..

Hoe gaan we om met een komend afscheid?

Op dinsdag 26 november om 20.00 uur organiseert de werkgroep Ontmoeting en Inspiratie van de..

Theatergroep Bint speelt een voorstelling over autisme bij kinderen en volwassenen.

Wanneer:      Woensdagavond 6 november 2019 Tijd:               19:30 tot 21:30 uur Waar:            Kulturhus ’t..

Herman Schaap

Stuur een e-mail

Wilt u ons steunen?

Als donateur steunt u het Kulturhus ‘t Kruispunt en haar activiteiten. Dit kan al met een kleine jaarlijkse bijdrage.

Ja, ik wil donateur worden