72ste uitvoering van de Larense Accordeon Vereniging groot succes.

De Larense Accordeon vereniging L.A.V. gaf op zondagmiddag 17 maart haar jaarlijkse uitvoering in een..

Prachtig optreden 60s Dylan tributeband

In een tot de laatste stoel bezette zaal bracht het trio 60s Dylan een programma..

Vrijdag 22 maart: Healthy Cafe Laren

Aanpassing consumptieprijzen

Geachte gebruiker/huurder van het Kulturhus, Vele jaren hebben wij de prijzen van onze consumpties en..

Nog op zoek naar een interessant kerstcadeau?

Het Kulturhus Jubileumboek is voor € 12,50 verkrijgbaar bij het Kulturhus en bij Plus Beuzel.

Feestelijke afsluiting jubileumjaar

Een afwisselend muzikaal programma, was op 9 november het sluitstuk van het jubileumjaar. Na de..

Help het boek ‘De laatste getuige’ over Lochemmer Wim Aloserij aan de NS Publieksprijs

Dit voorjaar verscheen er een indrukwekkend boek over een inspirerende en hoogbejaarde Lochemmer: Wim..

9 november: Lezing van Hugo Borst voor mantelzorgers uit de gemeente Lochem

Een lezing van Hugo Borst voor mantelzorgers uit de gemeente Lochem Sportjournalist, mediapersoonlijkheid en auteur..

Thema avond ‘Opvang van vluchtelingen en persoonlijke verhalen’

De werkgroep Ontmoeting en Inspiratie van de Hervormde kerk organiseert de thema-avond ‘Opvang van vluchtelingen en..

Revusical: INVIDIA.

Noteer vast in je agenda: Op 4, 5 en 6 april 2019 presenteert de commissie..

Herman Schaap

Stuur een e-mail

Wilt u ons steunen?

Als donateur steunt u het Kulturhus ‘t Kruispunt en haar activiteiten. Dit kan al met een kleine jaarlijkse bijdrage.

Ja, ik wil donateur worden