Feestelijke afsluiting jubileumjaar

Een afwisselend muzikaal programma, was op 9 november het sluitstuk van het jubileumjaar. Na de..

Help het boek ‘De laatste getuige’ over Lochemmer Wim Aloserij aan de NS Publieksprijs

Dit voorjaar verscheen er een indrukwekkend boek over een inspirerende en hoogbejaarde Lochemmer: Wim..

9 november: Lezing van Hugo Borst voor mantelzorgers uit de gemeente Lochem

Een lezing van Hugo Borst voor mantelzorgers uit de gemeente Lochem Sportjournalist, mediapersoonlijkheid en auteur..

Thema avond ‘Opvang van vluchtelingen en persoonlijke verhalen’

De werkgroep Ontmoeting en Inspiratie van de Hervormde kerk organiseert de thema-avond ‘Opvang van vluchtelingen en..

Revusical: INVIDIA.

Noteer vast in je agenda: Op 4, 5 en 6 april 2019 presenteert de commissie..

Zondag 4 november lichtjesavond Laorne.

Herdenken en ontmoeten op Lichtjesavond Laorne Zondagavond 4 november vindt op de Algemene begraafplaats de..

Vanaf 30 augustus: foto expositie door Edwin Mooijaart en Martin Podt

Foto expositie ‘de lanen van Lochem’ door Edwin Mooijaart en Martin Podt Edwin Mooijaart en..

Prikpost weer alle werkdagen aanwezig

De prikpost van het Deventer Ziekenhuis heeft de afgelopen weken, als een soort zomerreces, slechts..

Lift eindelijk weer in gebruik.

Sinds 1 september 2017 was onze lift buiten gebruik door verkeerd gebruik. Dan wordt het..

Privacybeleid

Stichting Kulturhus ’t Kruispunt volgt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In het algemeen kan..

Herman Schaap

Stuur een e-mail

Wilt u ons steunen?

Als donateur steunt u het Kulturhus ‘t Kruispunt en haar activiteiten. Dit kan al met een kleine jaarlijkse bijdrage.

Ja, ik wil donateur worden