Prachtig concert van Ons Genoegen met verrassend gastoptreden

Zangvereniging Ons Genoegen gaf onder leiding van Marloes Kippers weer haar jaarlijkse concert. In een..

3 maart 2018: Collegium Vocale Zutphen

Muziek gecomponeerd door  Howard Goodall. Ze zingen het requiem *Eternal light & John Tavener.

Het Kulturhus zoekt vrijwilligers voor de rol van gastvrouw/gastheer

Taakomschrijving:

Voor het ontvangen en bedienen van bezoekers van het Kulturhus zoeken we enkele gastvrouwen/gastheren, bij voorkeur uit Laren of directe omgeving.

De gastvrouw/gastheer werkt een (vast) dagdeel per week. Daarbij gaat het om de avonden van maandag tot en met vrijdag, of de ochtend van zaterdag of zondag.

Ook kan er een beroep worden gedaan m.b.t. een evenement op vrijdagavond, zaterdag of zondag.

Taken zijn het zetten en klaarzetten van koffie en thee, het gastvrij ontvangen van bezoekers, het opruimen van de zalen na afloop van een bijeenkomst, het bedienen van de vaatwasmachine, het aannemen van vragen/reserveringen en het controleren en afsluiten van het gebouw.

Functie-eisen:

De gastvrouw/gastheer heeft een gastvrije houding en gevoel voor service.

Zij/hij is in het bezit van een BHV diploma, of is bereid deze te behalen.

Zij/hij kan na een inwerkperiode zelfstandig werken.

Vergoeding:

U ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Er is geen sprake van een loondienstverband.

Heeft u interesse? Bel met Herman Schaap 0573-401636/0657322837 of stuur een mailtje naar info@kulturhuslaren.nl.