Bibliotheek aangepast open

De bibliotheek heeft vanaf 15 november gewijzigde openingstijden. Wij zijn voor u geopend op maandag..

Bloedafname op afspraak

Bloedafname kan alleen op afspraak. U kunt hiervoor bellen naar 0570-535464 of naar mijn DZ..

Het Kulturhus zoekt vrijwilligers voor de rol van gastvrouw/gastheer

Taakomschrijving:

Voor het ontvangen en bedienen van bezoekers van het Kulturhus zoeken we enkele gastvrouwen/gastheren, bij voorkeur uit Laren of directe omgeving.

De gastvrouw/gastheer werkt een (vast) dagdeel per week. Daarbij gaat het om een avond van maandag tot en met vrijdag, of de ochtend van zaterdag of zondag.

Ook kan er een beroep worden gedaan m.b.t. een evenement op vrijdagavond, zaterdag of zondag.

Taken zijn het zetten en klaarzetten van koffie en thee, het gastvrij ontvangen van bezoekers, het opruimen van de zalen na afloop van een bijeenkomst, het bedienen van de vaatwasmachine, het aannemen van vragen/reserveringen en het controleren en afsluiten van het gebouw.

Functie-eisen:

De gastvrouw/gastheer heeft een gastvrije houding en gevoel voor service.

Zij/hij is in het bezit van een BHV diploma, of is bereid deze te behalen.

Zij/hij kan na een inwerkperiode zelfstandig werken.

Vergoeding:

U ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Er is geen sprake van een loondienstverband.

Heeft u interesse? Bel met Herman Schaap 0573-401636/0657322837 of stuur een mailtje naar info@kulturhuslaren.nl. Ook als u niet elke week kan of wilt, kunt u contact opnemen.